Er du en, der godt kan lide at klare støbeopgaver selv? Du har efterhånden fået en masse erfaring med at arbejde på dine egne hjemmeprojekter. Nu er du nået så langt med dit nuværende projekt, at du nu står og mangler noget støbemix (støbemiks). Hos Wals tilbyder vi støbemix eller sandblanding af højeste kvalitet til støbning af gulv, sokkel eller andre overflader til en konkurrencedygtig pris. Det er en fornøjelse for os at støtte vores kunder, som nyder at lave tingene selv. Kunder der godt kan lide håndværk og følelsen af selvstændighed.

Wals tilbyder et støbemix, der har en særlig sammensætning af sten og sand. Kornstørrelsen på vores ene sandblanding er 0-8 mm og på den anden 0-16 mm. Vi leverer dem i bigbag efter m3 eller kilo. Vi sørger altid for, at vores produkter egner sig til støbning af gulv eller andre støbeopgaver. Det er bare et spørgsmål om at tilføre cement og vand, og så er du klar. Du kan altid regne med, at det støbemix, du henter hos os, altid lever op til dine forventninger.

Køb støbemix til dine støbeopgaver hos Wals

Her på hjemmesiden kan du få flere oplysninger om de to støbemiks varianter, vi tilbyder. Vi lægger utrolig meget vægt på kvaliteten af vores produkter. Vi udvælger vores leverandører med omhu. Sådan sørger vi for, at vores belægnings- og byggematerialer afspejler vores ønske om at levere de bedste produkter på markedet. Vi sætter en ære i at tilbyde vores kunder lige det, de har brug for til en skar pris. For os handler det om billige priser uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Når det gælder blandingsforholdet til betongulve med kraftigt slid, så anbefaler vi, at 1/3 cement blandes med 2/3 støbemiks. Hvis det drejer sig om betongulve med normalt slid, så er det 1/4 cement, der skal blandes med 3/4 støbemiks.

Hvis der er tale om et slidlag og gulve med let færdsel, så lyder blandingsforholdet på 1/5 cement til 4/5 støbemiks. Husk dog på, at hvis du sigter efter en glat overflade i beton, der vil udsættes for kraftigt slid, så er det støbesand, du skal anvende.

Kontakt venligst Wals i dag på tlf.:+ 45 7234 4404 og få flere oplysninger. Du må også gerne skrive til os på mail: [email protected]

Er du grossist? Klik her

Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle