Er du bygherre? Er du håndværker? Er du husejer? Der er mange grunde til, at du søger porebeton. Du er vist velkendt med de særlige egenskaber, der kendetegner dette fantastiske byggemateriale. Hos Wals kan du bestille porebeton til skillevægge, efterisolering samt ydermure med og uden isolering. Wals har en konkurrencefordel over andre byggemarkeder, som kommer dig til gode. Vi er faktisk den eneste importør af bauroc porebeton i Danmark. Vi siger, at det kommer dig til gode, fordi det sætter os i stand til at tilbyde dig både høj kvalitet og lave priser. Det er også nøglen til vores succes.

Porebeton bliver også kaldt gasbeton, letbeton og multiplade. Vores gasbeton har en porøs struktur. Det har stor betydning, fordi det giver materialet både styrke og lethed. Man må sige, at det er en fantastisk kombination. Mange gange er byggematerialer med stor trykstyrke klodset og tunge.

Vores leverandør, bauroc, fremstiller en gasbeton, der er det letteste stenmateriale i byggesektoren. Det er ikke en overdrivelse. Det hænger sammen med den måde vores gasbeton bliver fremstillet på.

Vores gasbeton er fremstillet af en blanding af finformalet sand, cement, kalk og vand. Denne blanding bliver tilsat aluminiumpulver. Det får blandingen til at skumme og hæve. Når blandingen stivner, bliver blandingen varmehærdet ved hjælp af damp under tryk. Det er derfor, at man med fordel kan anvende vores multiplade til opførelse af bærende vægge i fleretages bygninger. Det skyldes selvfølgelig dens fremragende trykstyrke.

Bestil bauroc porebeton til konkurrencedygtige priser

Hos Wals kan du bestille gasbeton udformet som blokke, plader og overliggere. De kan bruges til flere formål, såsom skillevægge, efterisolering samt ydermure med og uden isolering. Vores multiplade har en stor bæreevne og styrke. Den er fremstillet af naturmaterialer og kan genbruges.

Det har stor betydning for vores kunder, som efterspørger miljøvenlige byggematerialer. For os er det vigtig at kunne tilbyde den type byggematerialer, fordi vi er en miljøbevidst virksomhed.

Kontakt venligst Wals i dag på tlf.:+ 45 7234 4404 og få flere oplysninger. Du må også gerne skrive til os på mail: [email protected]

Er du grossist? Klik her

Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle