Du søger gasbeton. Du kender nok de mange egenskaber, der kendetegner dette genielle byggemateriale. Hos Wals finder du et bredt udvalg af gasbeton til skillevægge, efterisolering samt ydermure med og uden isolering. Wals er faktisk den eneste importør af bauroc gasbeton i Danmark. Det kommer dig til gode, fordi det giver os nemlig mulighed for at tilbyde dig både høj kvalitet og lave priser.

Gasbeton er også kendt som letbeton, porebeton og multiplade. Vores porebeton er et materiale, der har en porøs struktur. Det giver materialet stor styrke og lethed. Det er en fantastisk kombination. Derfor kan vi med rette sige, at bauroc porebeton er det letteste stenmateriale i byggesektoren, der også kan anvendes til opførelse af bærende vægge i fleretages bygninger takket være dens fremragende trykstyrke.

Vores multiplade er fremstillet ved opskumning af en blanding af finformalet sand, cement, kalk og vand. Aluminiumpulver bliver tilsat og det får blandingen til at hæve. Når det stivner, bliver blandingen varmehærdet med damp under tryk.

Bestil bauroc gasbeton til skarpe priser

Som du kan høre, er porebeton et meget alsidigt byggemateriale. Man kan bruge det til skillevægge og efterisolering. Derudover kan det anvendes til ydermure. Du kan vælge blokke til murer og bærende vægge, som man kan bruge i kombination med isolering.

På den måde får du en let og stærk konstruktion og vælger samtidig den type isolering, du foretrækker. Hvis det er den løsning, du har tænkt dig, så kan du kigge nærmere på vores bauroc hard, classic og universal. Du kan også bestille overliggere til døre og vinduer. Du får flere oplysninger her på hjemmesiden.

Hvis du på den anden side kunne tænke dig blokke med en kerne af isolering, så er det vores bauroc Econterm+, du skal undersøge. Disse isolerende blokke udgør en slags 3 i 1-løsning. Du får en let og åndbar konstruktion uden at skulle anvende yderligere varmeisoleringsmaterialer. Denne massive, „åndende“ og varmelagrende ydervægskonstruktion sikrer godt indeklima. Man kan sammenligne det med indeklimaet i et bjælkehus.

Kontakt venligst Wals i dag på tlf.:+ 45 7234 4404 og få flere oplysninger. Du må også gerne skrive til os på mail: [email protected]

Er du grossist? Klik her

Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle