Du kender fordelene ved, at huset har en god isolering. Flamingo isolering er en meget effektiv løsning, når man gerne vil isolere hulmure og krybekældere. Manglende isolering medfører et stort varmetab gennem ydermurene. Hos Wals har vi et bredt udvalg af flamingo isolering til væg, gulv og loft. Hos os kan du bestille dine isoleringsmaterialer til konkurrencedygtige priser.

Der er mange fordele ved at isolere huset ordentligt. Du opnår blandt andet en mindre varmeregning og en højere salgsværdi. Desuden får du et bedre energimærke, indeklima og komfort.

Flamingo isolering eller polystyrenisolering (EPS) består af bittesmå polystyrenkugler, som danner et tæt og kompakt materiale. Denne type isolering har nogle specielle egenskaber, der sætter den i stand til at holde på varme. Polystyrenkuglerne bliver fremstillet som flamingoplader og sættes op ad mure eller lægges under gulve.

Bestil flamingo isolering til en god pris

Vores flamingo isolering lever op til bygningsreglementets krav om isoleringsevne, brandsikkerhed og modstandsdygtighed over for fugt. Vores flamingoplader fås i tykkelser fra 10 mm til 400 mm. Det betyder, at du har et hav af valgmuligheder, uanset hvad for en isoleringsopgave, du står over for.

Hvis det drejer sig om et nybyggeri, så kan du altid finde de flamingoplader, som skal indgå i dine væge, gulve og lofter. Det er indlysende, at din varmeregning vil blive betydeligt mindre, hvis du vælger en plade med en lav lambdaværdi.

Lambdaværdien angiver, hvor godt et bestemt materiale isolerer. Hos Wals kan du finde flamingoplader med en lambdaværdi, der ligger mellem 0,038 og 0,031. Som du kan høre, er der tale om nogle meget lave værdier. Det vil sige, at vores plader har en fremragende isoleringsevne.

Vores flamingoplader er også tilsat grafit, som giver en isoleringsevne, der er 20% højere end den fra almindelige flamingokugler.

Kontakt venligst Wals i dag på tlf.:+ 45 7234 4404 og få flere oplysninger. Du må også gerne skrive til os på mail: [email protected]

Er du grossist? Klik her

Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle