Bauroc er et varemærke, der fremstiller gasbetonprodukter. Bauroc porebeton er det letteste stenmateriale i byggesektoren, som også har tilstrækkelig trykstyrke til opførelse af bærende vægge i fleretages bygninger. Hos Wals tilbyder vi et bredt udvalg af gasbeton til konkurrencedygtige priser. Vi har følgende serier: Hard, Accoustic, Classic, U-blok, Ecoterm+ og vægelementer. Vi har den fordel, at vi er den eneste importør af bauroc porebeton i Danmark. Det betyder, at du er bedrestillet, når du handler hos os. Du får nemlig gasbeton af høj kvalitet til lave priser.

Gasbeton bliver også kaldt porebeton, letbeton og multiplade. Den har en porøs struktur. Fordi det giver materialet både styrke og lethed, har denne porøse struktur stor betydning. Som regel er byggematerialer med stor trykstyrke klodset og tunge. Det er slet ikke tilfældet med letbeton.

Den måde gasbeton er fremstillet på forklarer, hvorfor dette byggemateriale er så alsidigt og populært. Bauroc porebeton bliver fremstillet som en blanding af finformalet sand, cement, kalk og vand. Man tilsætter aluminiumpulvere til blandingen. Det udløser en kemisk reaktion, der får blandingen til at skumme og hæve.

Når blandingen stivner, så den ligner modellervoks, så bliver den skåret op i stykker i en skæremaskine. Derefter bliver disse stykker varmehærdet ved hjælp af damp under tryk. Det resulterer i den porøse struktur, der kendetegner porebeton. Det er også grunden til, at man godt kan anvende vores porebetonblokke til opførelse af bærende vægge i fleretages bygninger.

Bestil bauroc gasbeton til skarpe priser hos Wals

Hos Wals kan du bestille letbeton udformet som blokke, plader og overliggere. De kan bruges til langt de fleste byggeprojekter. De indgår i byggeriet som skillevægge, efterisolering samt ydermure med og uden isolering. Som allerede sagt har vores multiplade en stor bæreevne og styrke. Men de er lette og nemme at håndtere.

Der er også nogle miljømæssige fordele ved at benytte sig af vores blokke og overliggere. De er nemlig fremstillet af naturmaterialer og kan genbruges. Det betyder altså, at de er miljøvenlige byggematerialer.

Kontakt venligst Wals i dag på tlf.:+ 45 7234 4404 og få flere oplysninger. Du må også gerne skrive til os på mail: [email protected]

Er du grossist? Klik her

Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle