Du er sikkert en tilfreds ejer af en træpilleovn. Du har skiftet din brændeovn ud og det har vist sig at være en god investering. Nu leder du efter et byggemarked, hvor du kan finde nogle træpiller tilbud, der kan holde din pilleovn kørende. Hos Wals finder du træpiller tilbud, der øger virkningsgraden på din pilleovn, fordi den udnytter brændslet fuldt ud. Det siger sig selv, at det giver nogle betydelige besparelser, da ovnes effektivitet bliver bedre. Her på hjemmesiden finder du nogle træpiller tilbud, du ikke kan finde andre steder.

Hos Wals leverer vi træpiller med en meget høj brændværdi og et meget lavt askeindhold. Vi udvider konstant vores netværk af leverandører med henblik på at tilbyde vores erhvervs- og privatkunder brændsel af høj kvalitet.

Vi sørger altid for, at kvaliteten af vores brændsel lever op til dine forventninger. Vi er et online byggemarked, hvor du altid har mulighed for at finde de træpiler tilbud, du gerne vil finde. Derudover får du altid en fremragende service.

Træpiller tilbud, der kan overraske dig

Vores træpiller tilbud er svært at hamle op med. Vores samarbejdspartner går igennem en streng udvælgelsesproces. Vi lægger vægt på kvaliteten af deres træpiller og deres priser. På den måde er vi i stand til at tilbyde dig billige kvalitetsprodukter.

Hos Wals er vi ligesom dig vilde med træpilleovne, fordi fordelene ved at bruge dem er så mange. Det er virkelig smart, at pilleovnen har en mekanisme, der sørger for at flytte pillerne fra træpillemagasinet over i brændkammeret. Det er simpelthen genialt, at man ikke behøver at fylde brænde på hele tiden.

Noget andet udstyr, som gør livet nemmere, er termostaten på ovnen. Den holder nemlig øje med temperaturen og justerer mængden af piller automatisk, så du altid får en konstant temperatur i rummet. Pilleovnen kan også starte og stoppe af sig selv. Det er godt nok nogle smarte features, må man sige. Vi fører standard, premium og ENplus A1 certificeret træpiller. Der er tale om billige 6 og 8 mm kvalitets træpiller i enten 10, 11, 15 eller 16 kg. sække.

Kontakt venligst Wals i dag på tlf.:+ 45 7234 4404 og få flere oplysninger. Du må også gerne skrive til os på mail: [email protected]

Er du grossist? Klik her

Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle