Du har sikkert haft en brændeovn i mange år. Du er glad for din brændeovn og synes, at det er hyggeligt at eje en. Hos Wals finder du træbriketter tilbud, der hjælper dig til at fyre med et mere miljøvenligt brændsel. Vi fører RUF træbriketter, Over Night Biostænger og Longlife birkebriketter. RUF træbriketter er nok de mest kendte og anvendte briketter i Danmark. De er nogle af de mest økonomiske fyringsmetoder, der findes. Hos Wals kan du bestille dem til de laveste priser på markedet.

Flere og flere danskere har fået øjnene op for træbriketter. Der er tale om et biprodukt fra træindustrien, der er CO2 neutral. De udleder nemlig ikke mere CO2 end træet i briketterne optog under væksten. Vores træbriketter tilbud giver dig mulighed for at fyre med et brændsel, der brænder jævnt, langsomt og kontrolleret. Det betyder altså, at du får en bedre forbrænding. Samtidig opnår din brændeovn en højere virkningsgrad, fordi den udnytter briketterne til fulde.

Træbriketter tilbud – Slå til nu

Som bekendt er brændeovne er gammel opfindelse. Men de moderne brændeovne virker mere effektivt end de gamle. Nyere brændeovne er højeffektive og udleder mindre CO2. Derfor er de også sikrere end dem, man kender fra sit barndomshjem.

Du mindes nok, hvordan det var om vinteren. Hele familien plejede at sidde omkring brændeovnen og hyggede sig efter at have spist aftensmad. Det er nogle uforglemmelige erindringer, du har. Det er måske derfor, at du i dag har en brændeovn. Det gode er, at hvis du benytter dig af vores træbriketter tilbud, så kan du også fyre med billige træbriketter af høj kvalitet på en mere bekvem måde.

Hvis du slår til nu og bruger vores træbriketter tilbud, så får du et brændsel, der er nemt at håndtere og opbevare. Det er endnu mere relevant, hvis du har en brændeovn i dit sommerhus eller fritidshus, hvor der ikke er særlig meget plads til opbevaring.

Du skal også vide, at vores Overnight Biostænger brænder betydeligt længere end traditionelle briketter. Desuden består vores LongLife-briketter af 100% rene spåner af birketræ, som ikke smuldrer. De holder længere i brændeovnen og afgiver varme i længere tid. Det kan godt betale sig at vælge vores LongLife-briketter.

Kontakt venligst Wals i dag på tlf.:+ 45 7234 4404 og få flere oplysninger. Du må også gerne skrive til os på mail: [email protected]

Er du grossist? Klik her

Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle