Er du i gang med et byggeprojekt, der kræver, at betongulvet skal pudses? Har du tænkt dig at lægge et slidlag selv? Eller er der nogen andre overflader i huset, der skal støbes? Uanset hvad for en støbeopgave du står overfor, har vi hos Wals det støbesand, du nu står og mangler. Vi leverer 0,5 m3 i bigbag.

Støbesand er en type sand, der er kendt som murergrus, murersand, pudsesand og betonsand. Man må sige, at kært barn altså har mange navne. Men disse betegnelser har noget til fælles, og det er, at de alle sammen henviser til grus, der bliver brugt i forskellige støbeopgaver. Derfor foretrækker mange at kalde det for støbesand, ligesom vi gør.

Wals tilbyder støbesand med en kornstørrelse, der går fra 0-7 mm. Der er en brugbar tommelfingerregel, der siger, at når murergrus skal blandes med cement, så skal blandingsforholdet være 1:4. Det betyder altså, at du skal anvende 1 skovlfuld cement til 4 skovlfulde murersand. På den måde sørger du for, at cementmørtelen har den hel rigtige konsistens. Derved opnår man en høj vedhæftningsevne. Dette er helt afgørende for udførelsen af opgaven, fordi det bliver nemmere at arbejde med en sådan beton. Derudover opnår man det bedst tænkelige resultat, da betonen størkner rigtigt og holder længere.

Køb billigt støbesand hos Wals

Her på hjemmesiden kan du bestille betonsand af højest kvalitet. Vi har altid gode tilbud, så du behøver ikke at spekulere på, om prisen er konkurrencedygtig, for det er den altid. For os hos Wals er det vigtigt, at du får gode priser og en fremragende service. Ganske vist er vi et online byggemarked, men vi lægger mange kræfter i at levere dine bestilte varer hurtigst muligt.

Betonsand er et meget alsidigt grus, fordi det kan bruges til pudse- og støbearbejde både udvendigt og indvendigt. Det gælder også for slidlag og til gulve. Hvis du kommer i tvivl om, hvordan du anvender betonsand, så er du meget velkommen til at kontakte os. Som allerede sagt kan du bestille 0,5 m3, 1000 kg i bigbag eller pallevis. Du bestemmer, hvad du synes er mest hensigtsmæssigt.

Kontakt venligst Wals i dag på tlf.:+ 45 7234 4404 og få flere oplysninger. Du må også gerne skrive til os på mail: [email protected]

Er du grossist? Klik her

If you need an essay in a hurry but you don’t have lots of time to complete it there are numerous websites where you can purchase essays online. EssayShark can be affordable and easy for international students. The site has writers from all levels, including beginners as well professional term paper writers as advanced writers. EssayShark is also home to skilled writers who can write in English. Choose one of these in accordance with the budget you have and your academic standing.

Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle