Skal du anlægge en ny stenterrasse? Har du tænkt dig at lægge nogle fliser? Vil du selv anlægge en ny indkørsel? Så kommer du ikke uden om brugen af stabilgrus. Hos Wals kan du bestille stabilgrus i bigbag til en skarp pris. Som dets navn antyder bruger man denne type grus til at stabilisere bunden til fliser eller belægningssten. Nogle af vores kunder bruger det også som bund til skræver og stenmel.

Virkeligheden er, at stabilgrus, der stammer fra havbunden, er et meget alsidigt byggemateriale. Man kan sagtnes anvende det i flere forskellige sammenhænge. Det tåler fx komprimering og virker drænende under et afretningslag. Wals er stor leverandør af en bred vifte af belægnings- og byggematerialer.

Vores produkter afspejler altid den forpligtigelse, vi føler over for vores erhvervs- og privatkunder. Det kommer til udtryk i vores valg af leverandører. Vi udvælger vores samarbejdspartnere med omhu for at sikre, at de forsyner os med kvalitetsprodukter til en skarp pris. Det er faktisk nøglen til vores succes. Og det kan du have glæde af, når du vælger at lægge en bestilling hos os.

Køb billigt stabilgrus hos Wals

Hvis dit byggeprojekt går ud på at anlægge en terrasse, så skal du i gang med et meget vigtigt forarbejde. Det indebærer, at du måler, markerer, sætter snor, graver ud, flytter sand og planer arealet. Det lyder som rugbrødsarbejde. Og det er det også. Men man kan ikke understrege nok, hvor afgørende det er for det endelige resultat.

Hvis du ikke bruger gruset korrekt, så risikerer du, at fliserne eller belægningsstenene ikke vil ligge stabilt. Det kan eventuelt føre til, at din belægning vil synke. Det siger sig selv, at det ville være brandærgerligt at opdage, at man har lagt så mange kræfter i et projekt forgæves.

Hvis der er tale om en indkørsel eller anden type belægning med tung trafik, så skal man lave et bundsikringslag bestående af stabilgrus med en tykkelse på 15 cm. Derefter lægger man et lag afretningsgrus, som vil ligge lige under belægningen. På den måde sikrer man, at indkørslen bliver stabil nok til at køre på.

Kontakt venligst Wals i dag på tlf.:+ 45 7234 4404 og få flere oplysninger. Du må også gerne skrive til os på mail: [email protected]

Er du grossist? Klik her

Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle