Hos Wals kan du finde en lang række belægningssten, som egner sig til mange formål. Grå Sf-Sten eller S-sten er en klassisk belægningssten, der blev udviklet i Tyskland i 1950’erne. Denne type sten danner et elastisk asymmetrisk forbandt, hvor de enkelte S-sten bliver lagt, så fugerne i et skifte ikke kommer lige over fugerne i det underliggende skifte. Det betyder, at hver enkelt sten holdes fast i belægningen af de omkringliggende sten.

En af fordelene ved brugen Sf-sten er, at deres form har det med at modvirke bevægelser i den ene retning. Det gør, at trykpåvirkninger fra fx biler på en parkeringsplads bliver fordelt over alle de påvirkede Sf-stenene og de tilstødende S-sten. På den måde bliver trykket absorberet mere jævnligt over et større areal.

Grå S-sten bliver typisk brugt sammen med randsten og slutsten. Alt det, vi lige har nævnt, viser, at S-sten er et godt valg. Hos Wals kan du bestille grå Sf-sten med en tykkelse på 6 eller 8 cm. Du kan også købe randsten og slutsten, som er 6 cm tykke.

Bestil Sf-sten og kløversten, som er nemme at lægge

Men der er noget, du skal vide. Det mønster og de sten, du vælger, har stor betydning for, hvor godt din belægning vil modvirke udskridning. Det vil sige, at jo mere kantede stenene er, desto stærkere din belægning bliver. Derfor anbefaler vi også, at du overvejer at anvende kløversten.

Kløversten har nemlig større styrke end S-sten og det giver en bedre og mere holdbar belægning. Uanset om det drejer sig om en indkørsel eller parkeringsplads med tung trafik. Kløversten er ens på alle 3 sider, og det gør, at de er meget lette at lægge. Så hvis du overvejer at lægge stenene selv, kan det sagtens lade sig gøre. Det gælder, især hvis det drejer sig om et mindre areal.

Hvis det derimod drejer sig om anlæggelse af en parkeringsplads, så kan du glæde dig over, at kløversten kan maskinnedlægges. Det betyder altså, at du opnår nogle betragtelige besparelser, også når du vælger at bruge håndværker på dit byggeprojekt. Så uanset hvad for et byggeprojekt, du er i gang med, er kløversten et fornuftigt valg.

Kontakt venligst Wals i dag på tlf.:+ 45 7234 4404 og få flere oplysninger. Du må også gerne skrive til os på mail: kundeservice@wals.dk

Er du grossist? Klik her

A professional can help you write your paper should you need help. Essays reveal the students’ level of academic proficiency and potential. Students’ essays show how much they’ve learned, how they can examine and investigate, and the degree someone to write my essay paper of their attention to the instructions. Here are some guidelines to help you with your writing.

Shopping cart
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle