Wals er et online byggemarked, der leverer belægnings- og byggematerialer til erhvervs- og privatkunder. Derudover tilbyder vi bauroc gasbeton, isoleringsmaterialer og brændsel. Langt de fleste af vores bygge-, belægnings- og haveprodukter bliver leveret i bigbags. Det gør det nemmere for os at transporter. Men det gør det lettere for dig at håndtere de varer, du har bestilt hos os.

Leveringen i bigbag er et koncept, der har revolutioneret byggebranchen. Alt det materiale, som før lå og fyldte, bliver i dag leveret i en slags sæk, der forhindrer rod og spild.

Det at vi er et online byggemarked betyder mange ting. Først og fremmest betyder det, at vi råder over store lagre, fordi vi ikke behøver at have plads til en fysisk butik. Det er i virkeligheden en fordel for dig, fordi vi kan tilbyde produkter til lave priser, netop fordi vi ikke skal bruge ressourcer på at holde en butik kørende. Så det at være et online byggemarked er faktisk noget, der kommer dig til gode som kunde.

Wals – Et online byggemarked med hurtig levering

En anden fordel ved, at vi er et online byggemarked, er, at dine ordre bliver ekspederet lynhurtigt, fordi vores personale begynder at pakke og sende dine bestilte vare med det samme. Så når du lægger dine belægnings- og byggematerialer i kurven og betaler, så er vi straks på sagen.

Vi hader forsinkelser som meget som du også gør. Derfor reagerer vi prompte, så dine varer når frem til dig uden spild af tid. Vi ved, at det koster mange penge at skulle stå og vente på byggematerialer, som ikke bliver leveret til tiden. Så når du bestiller noget på vores hjemmeside, kan du være sikker på, at vi tager hånd om din ordre med sammen.

Vi har specialiseret os i alle tænkelige produkter til hus og have. Vi har et bredt udvalgt af fliser og belægningssten. Vi er den eneste importør af bauroc gasbeton, som fås i blokke med og uden isolering, plader og vægelementer. Det er et byggemateriale, som resulterer i lette, åndbare og velisolerede byggerier. Apropos isolering tilbyder vi også en bred vifte af flamingoplader, Leca termoblokke og Lecanødder. Så du træffer altså et godt valg, når du vælger at handle hos Wals.

Kontakt venligst Wals i dag på tlf.:+ 45 7234 4404 og få flere oplysninger. Du må også gerne skrive til os på mail: [email protected]

Er du grossist? Klik her

Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle