Er du husejer? Er du bygherre? Er du entreprenør? Planlægger du et byggeprojekt eller er du i gang med et? Hvis det drejer sig om et nybyggeri, så er det nok et terrændæk, at du gerne vil isolere ved hjælp af Lecanødder eller Lecakugler. Hos Wals kan du bestille coated Lecanødder 10-20 mm til terrændæk, vægdræn og omfangsdræn til en skarp pris.

Som bekendt er et terrændæk en gulvopbygning, der er opført direkte på jorden. Et terrændæk skaber et varmeisolerende lag, som er både tæt og robust. På den måde forhindrer man, at varmen slipper ud, mens fugt og radon ikke slipper ind. Lecanødder eller letklinker er fremstillet af ler, som bliver brændt i en ovn.

Lecakuglernes evne til at isolere hænger sammen med de små lufthuller, de har. De giver klinkerne en stor permeabilitet. Det betyder, at vand og luft hurtigt kan flyde gennem Lecakuglerne. Derfor er Lecakugler et fremrande materiale til at dræne eller holde på varme. Det er netop de to ting, man har brug for, når man etablerer et terrændæk. Det er derfor ikke overraskende, at Lecanødder bliver anvendt til formålet.

Bestil Lecanødder til vægdræn og omfangsdræn

Som allerede sagt forhindrer Lecakugler jordfugten i at trænge op i gulvkonstruktionen. Det samme gør sig gældende, når man bruger Leca letklinker til etablering af vægdræn eller omfangsdræn. Et vægdræn bliver lagt udvendigt på kældervægge eller vægge, der vender mod jord. Meningen med det er at bortlede vand og fugt fra væggene. Derfor er det ikke mærkeligt, at man vælger Lecakugler, fordi de er et særdeles godt materiale til dræn. Hos Wals kan du bestille dem til en god pris.

Det samme kan man også sige om brugen af Leca letklinker ved etablering af et omfangsdræn. Et omfangsdræn omkring huset kan sammenlignes med en nedgravet tagrende omkring husets fundamentet og ydermure. På den måde bortleder man regnvandet, så husets kælder og murværk bliver beskyttet mod fugt- eller vandskader. Brugen af Leca letklinker i den forbindelse er et fremragende valg.

Kontakt venligst Wals i dag på tlf.:+ 45 7234 4404 og få flere oplysninger. Du må også gerne skrive til os på mail: [email protected]

Er du grossist? Klik her

Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle