Er du i gang med et nybyggeri? Søger du noget isolering af gulv? Skal dit gulv efterisoleres? Så er det ikke overraskende, at du har fundet frem til vores hjemmeside. Wals tilbyder nemlig flamingoplader, som er tilsat grafit. Vores flamingoisolering fås i tykkelser fra 10-400 mm. Det giver dig stor fleksibilitet, fordi du har rigtige mange valgmuligheder hos os.

Isolering af gulv med flamingo eller ekspanderet polystyren (EPS) kan vise sig at være den rette løsning. EPS består af omkring 98% luft, mens resten af materialet er polystyren. Det store luftindhold giver materialet en høj varmeisoleringsevne og meget lav massefylde.

Flamingoisolering er både vand- og fugtafvisende. Den bliver brugt på steder, hvor der er risiko for, at vand kan trænge i. Det gør sig gældende for husets fundament eller kælder. Som sagt kan man med fordel anvende EPS til isolering af gulv, når flamingopladerne bliver lagt under et støbt terrændæk.

Bestil flamingoplader til isolering af gulv

Du behøver ikke at være ekspert i byggebranchen for at vurdere kvaliteten af vores flamingoisolering. Her på hjemmesiden får du mange oplysninger om vores plader. Du får at vide om lambdaværdien, som angiver varmekonduktivitet eller hvor godt pladerne isolerer.

Du får meget at vide om densitet og trykstyrke, altså hvor tykke pladerne er og hvor meget tryk de kan klare. Vi fortæller dig også om flamingopladernes vandoptagelighed, som siger noget om hvor meget vand og fugt de kan tåle.

Her på hjemmesiden informerer vi dig om, hvor meget grafit pladerne indeholder og hvad for en brandegenskabsklasse de har. På den måde kan du vælge flamingoplader, der passer til din opgave med isolering af gulv. Det kan også hjælpe dig til at afgøre, hvad for et energimærke, du gerne vil opnå, når gulvet er blevet isoleret eller efterisoleret.

Vi synes, det er værd at nævne, at EPS har den særlige egenskab, at det ikke kan fortæres af skadedyr som mus, rotter og biller. Det vil sige, at din isolering ikke kommer til at få de samme skader, som man ofte ser i andre isoleringsformer.

Kontakt venligst Wals i dag på tlf.:+ 45 7234 4404 og få flere oplysninger. Du må også gerne skrive til os på mail: [email protected]

Er du grossist? Klik her

Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle