Du leder efter et byggemarked, hvor du kan finde noget billigt flisesand i bigbag. Du har glædet dig til at påbegynde et belægningsprojekt i dit hjem. Nu er tiden kommet og du er så spændt. Hos Wals tilbyder vi flisesand i bigbag af højeste kvalitet til en konkurrencedygtig pris. Nogle af vores kunder bruger betegnelsen fugesand eller fugegrus. Grunden til det er, at man kan bruge denne type sand i flisernes fuger.

Flisesand har en meget vigtig rolle som afretningslag under fliserne. På den måde anlægger man et godt og stabilt lag, som ikke får fliserne til at se skæve ud. Det er endnu vigtigere, når fliserne bliver lagt i en indkørsel, hvor de bliver udsat for en del tryk.

Men fugesand har en anden rolle, som er ligeså vigtig. Det drejer sig om, dens rolle i revnerne mellem fliserne. Fugegrus har det med at pakke sig i fugerne, og det er afgørende for, at din belægning holder i lang tid. Det fører nemlig til, at hele belægning fungerer som en enkel plade, der er fleksibel nok til, at fliserne kan give sig lidt. Den fleksibilitet er først og fremmest ønskelig, de steder, hvor fliserne skal kunne holde til fx tunge ting eller køretøjer.

Køb flisesand på tilbud hos Wals

Flisesand til flisebelægning bliver nogle gange kaldt for afretningsgrus. Denne betegnelse er meget passende, når man tænker på fugegrusets gode egenskaber. Når fugegruset bliver anvendt som underlag til flisebelægning, så kommer afretningsgruset til sin fulde ret. Det er fordi sandet danner et fantastisk underlag, der ikke synker eller skaber fordybninger i belægningen. Derfor kan man med fordel anvende afretningsgrus som afretningslag i indkørsler. Men man må huske på, at det bedste resultat opnår man, når man udlægger afretningsgrus i et lag på minimum 5 cm.

Hvis dit byggeprojekt handler om indkørsler eller anden belægning med tung trafik, så skal man anlægge et stabilt underlag bestående af stabilgrus. Stabilgrus er en grov sandtype, der tåler komprimering og virker drænende under afretningslaget. Et sådant lag skal ligge oven på et bundsikringslag og have en tykkelse på 15 cm. Det sikrer, at indkørslen bliver stabil nok til at køre på.

Kontakt venligst Wals i dag på tlf.:+ 45 7234 4404 og få flere oplysninger. Du må også gerne skrive til os på mail: [email protected]

Er du grossist? Klik her

Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle