En type herregårdssten, som har vundet indpas hos vores kunder, er de såkaldte cirkelsten. Hos Wals kan du bestille både cirkelsten og centersten til runde belægninger. Mange af vores kunder er begyndt at få øjnene op for, det flotte udseende, som runde belægninger kan bidrage til. Hvis man i mange år har haft en firkantet eller kvadratisk terrasse, så kan en rund belægning give et meget tiltrængt pust af frisk luft. Det kan give den fornyelse, man synes, terrassen er klar til.

Wals tilbyder og leverer byggematerialer til alle tænkelige byggeprojekter. Vi har en kundekreds, der omfatter både erhvervs- og privatkunder i hele Danmark. Vores byggematerialer er fremstillet efter de højeste standarder inden for byggeindustrien.

Vi gør os umage for at levere serviceydelser, der lever op til vores kunders forventninger. Men selvom vi tilbyder belægningsmaterialer af højeste kvalitet, er vores priser konkurrencedygtige. Vi kender byggebranchen og hvad du forventer af os, når du lægger en bestilling hos os. Derfor har vi gjort bestillingsprocessen nem og overskuelig.

Køb cirkelsten i forskellige farvenuancer

Vores cirkelsten fås i grå, gråmix og sort. Det giver dig mulighed for at blande nuancerne, så du opnår den stil og det udtryk, du har tænkt dig, at dine belægninger skal have. Vi er sikre på, at du kan finde en farve eller blanding, der falder i din smag. Det er bare et spørgsmål om at vælge de sten, du synes, passer bedst sammen med husets farve og arkitektoniske stil.

Vi tror fuld og fast på, at sund fornuft skal præge de byggematerialer, vi tilbyder. Det kommer til udtryk i vores centersten, som måler 28 cm i diameter, mens vores cirkelsten måler 14 cm i diameter. Som du kan høre, så har vi fremstillet dem, sådan at det bliver nemmere for dig at anlægge en rund belægning. På den måde slipper du for at skulle regne en masse ting igennem. Du kan vælge et fuld cirkel eller en cirkelbue. Det synes vi, er sund fornuft.

Kontakt venligst Wals i dag på tlf.:+ 45 7234 4404 og få flere oplysninger. Du må også gerne skrive til os på mail: [email protected]

Er du grossist? Klik her

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle