Du leder efter et byggemarked, hvor du kan finde et knaldgodt brænde tilbud. Du skal være glad for, at du har fundet frem til vores hjemmeside. Hos Wals kan du købe både lufttørret brænde og ovntørret brænde, der er nedtørret til under 20 % vandindhold. For os er det utrolig vigtigt, at du er tilfreds med både kvaliteten og prisen på vores brænde.

Hos Wals har vi valgt at tilbyde både lette træsorter og tunge træsorter. De lette træsorter, vi tilbyder som brænde, omfatter løvtræer. Det er værd at vide, at en palle med blandet løvtræ kan enten indeholde en enkelt træsort eller flere blandede løvtræssorter.

Vi leverer denne type brænde i et brændetårn af træ. Det kan du også godt brænde, når indholdet er opbrugt. Det synes vi, er en smart og miljøvenlig løsning. Vi har altid nogle gode brænde tilbud. Hvis du vælger at fyre med den lufttørrede udgave, så anbefaler vi, at du opbevarer det i rette forhold fx under tag i ca. 2-3 måneder. Husk at tage brændet indenfor 1-2 dage før du fyrer med det.

Brænde tilbud på eg og ask

Ganske vist hører eg og ask til de tunge træsorter. Det betyder, at de kan være lidt sværere at tænde op, fordi eg og ask afgiver gasarter, der antændes langsommere end dem fra de lette træsorter. Til gengæld har de en højere brændværdi pr. m3. Det vil altså sige, at du får mere varme ud af dem, end du ville få ud af de lette træsorter. Man behøver derfor ikke at lægge brænde på ens brændeovn lige så ofte som det er tilfældet med fx løvtræer. Det holder nemlig længere tid i brændeovnen og afgiver varme i længere tid. Det er derfor vi har brænde tilbud på eg og ask.

Mange af vores kunder, som benytter sig af vores brænde tilbud, vælger at tænde deres brændeovn med løvtræ. Bagefter fyrer de med eg eller ask. Hvis du bruger din brændeovn til at skabe en hyggelig stemning, så er det ikke særlig afgørende, hvad du fyrer med.

Du skal bare huske på, at brændet skal være tørt nok, hvis det drejer om lufttørret brænde. Det er faktisk blevet påvist, at brændeovne opnår deres højeste virkningsgrad, når man fyrer med brænde, der har en fugtighed på under 18%. Det kan du sagtens opnå, hvis du vælger vores ovntørrede brænde.

Kontakt venligst Wals i dag på tlf.:+ 45 7234 4404 og få flere oplysninger. Du må også gerne skrive til os på mail: [email protected]

Er du grossist? Klik her

Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle