Ethvert byggemarked kan tilbyde basis cement. Men det er de færreste byggemarkeder, som kan hamle op med Wals’ priser. Vi er en stor leverandør af billig basis cement. Det giver os den fordel, at vi kan tilbyde dig priser, som er blandt de mest konkurrencedygtige på markedet. Wals er et online byggemarked, som er leveringsdygtig i hele Danmark. Vores kunder omfatter erhvervs- og privatkunder, som forventer byggematerialer af højest kvalitet.

For os er det alfa og omega, at vores kunder får den bedste service, hver gang de handler hos os. Når du først har handlet hos os, så er det højst sandsynligt, at du vender tilbage, fordi vores priser og service er noget, vi går meget op i. Det kommer dig selvfølgelig til gode, fordi du får meget mere end du måske er vant til.

Vores kunder kan bekræfte, at vi gang på gang leverer deres ordrer til den aftalte tid. Når du bestiller byggematerialer på vores hjemmeside, så kan du regne med, at de når frem til dig uden forsinkelser. Det er det mål, vi altid har med dine bestillinger. Det er sådan, vi viser, at vi prioriterer dit byggeprojekt.

Bestil billig basis cement hos Wals

Wals tilbyder Aalborg Portland basis cement pallevis, hvor hver palle kommer med 42 poser. Vi har valgt denne type basis cement, fordi der er tale om et meget effektivt bindemiddel til fremstilling af beton og mørtler. Derudover er denne cement fremstillet ved at formale portlandcementklinker og op til 20 % finkornet kalkfiller sammen.

Det har stor betydning for vores kunder. Kalkfillerne medfører nemlig, at man reducerer energiforbruget i produktionen. Desuden er kalk eller kridt et naturligt råmateriale, som findes i store mængder i modsætning til andre materialer, der typisk bliver brugt i fremstillingen af cement. Det betyder så, at kalkfiller er en mere miljøvenlig løsning.

Der er selvfølgelig grænser for, hvor meget kalk, man kan tilsætte cementen. Det er nemlig sådan, at kalken har en fortyndende virkning ved større tilsætninger. Men cementen bliver ikke ringere af, at man tilsætter 20 eller 30 % kalk. Snarere tværtimod. Hos Wals ønsker vi at tilbyde vores erhvervs- og privatkunder produkter, som er miljøvenlige. Det skylder vi vores planet.

Kontakt venligst Wals i dag på tlf.:+ 45 7234 4404 og få flere oplysninger. Du må også gerne skrive til os på mail: [email protected]

Er du grossist? Klik her

Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle